Kuidas Coop Eesti 9 aastaga käibe kahekordistab?

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Viha
Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand ütles Danske Liidrite Foorumil, et aastaks 2025 on nende käive 1 miljard eurot, mis on üle 2 korra rohkem kui 2014. aasta käive. Uurisime, kuidas nad plaanivad selle saavutada.

„Selle aasta käive tuleb pisut üle 500 miljoni euro ning kui arvutada, siis siin ei ole midagi keerulist. 7-8% kasvu aastas ning olemegi seal,“ ütles Vihand. Kuid lisas, et ta ei usu, et see kasv orgaaniliselt tuleb. „Turu kasv on ilmselgelt väiksem ja meie orgaaniline kasv on ka väiksem. Seega peame turul tegelema konsolideerimisega.“

Vaata videost, kelle plaanib Coop ära osta ning kui palju jaekette on Eestis 9 aasta pärast.

Coop Eesti netokäive oli 2015. aastal 487,8 miljonit eurot, kasvades aastaga 5%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara