16. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver muudab parklaid peresõbralikumaks ja mugavamaks

Pirita Selveri pere parkimiskoht
Foto: Руководитель электронного сервиса Selver Гуннар Оболенски
Selver alustas parklate uuenduse projektiga. Uued, 2,7 meetrised ehk 20 cm laiemad parkimiskohad on nüüd Pirita, Pelgulinna ja Tähesaju Selveris. Samuti loodi Pirita Selveri sissepääsude lähedusse erimärgistusega spetsiaalselt peredele mõeldud parkimiskohad, mis on senistest 30 cm laiemad.

„Analüüsime kõigi Selverite juures olevaid parklaid ning uuendame ja laiendame neid vastavalt iga poe juures olevatele võimalustele. Teeme parkimise veelgi mugavamaks kohtades, kus see on võimalik," ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp. Ta ütles, et nad peavad arvestama sellega, et laiemad parkimiskohad vähendavad kokkuvõttes parkimiskohti ning kõigi poodide juures me nõnda mugavust juurde ei loo, sest ka parkimiskohtade olemasolu on tähtis. "Teeme seda tööd korraga nii pea kui ka südamega, et leida mõistlikud ja kliendisõbralikud lahendused. Muidugi arvestame, et poodide ümber peab säilima haljastus, sest rohealade arvelt me parklaid laiendama ei hakka,“ kommenteeris muudatusi Lomp.

Iga parkla uuendusprojekt on unikaalne ning vajab eelnevalt hoolikat läbimõtlemist, projekteerimist ning ka investeeringut.

"Peredele mõeldud parkimiskohad on rajatud kaupluse sissepääsu lähedale ning on mõeldud neile, kellel on vaja lapsi turvaliseks autosse istumiseks või sealt väljumiseks abistada. Ennekõike võiks need parkimiskohad olla turvahälliga või turvatooli kasutavate lastega klientidele," selgitas Lomp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757