Maxima alandas veel 1000-l tootel püsihindu

Maxima hinnad Lööme hinnad alla
Maxima hinnad Lööme hinnad alla

Tänasest on Eesti inimestel kõikides Maxima kauplustes kaks korda suurem valik esma- ja tarbekaupu, mille hind on püsivalt alandatud ja seda keskmiselt 13 protsendi võrra.

 

 

Maxima Eesti jätkab programmi „Lööme hinnad alla“, mille raames alandas jaekett mullu oktoobris püsivalt hinnad 1000-l igapäevasel tootel.

 

„Nõudlus püsivalt soodsate kaupade järele kinnitas taaskord, et Eesti inimesed eelistavad osta igapäevatooteid maksimaalselt soodsate hindadega. Samuti tõi see välja, et ostjad on huvitatud võimalikult laiast taoliste toodete valikust. Sest nii saavad nad ju endale ja oma peredele heaolu tagada,“ võttis Maxima kommertsdirektor Kristina Mustonen kokku nelja kuu jooksul kogutud tagasiside ja ostustatistika analüüsi tulemused.

 

„Me hoolime meie ostjate heaolust. Seepärast koostöös partneritega, kes kiitsid meie programmi, leidsime uued võimalused hindade alandamiseks. Tänasest alates on meie klientidele senisest kaks korda suurem valik,“ selgitas ta, kuidas sai võimalikuks programmi jätkumine. 

 

Statistikaameti kinnitusel on viimase kahe aasta jooksul ehk võrreldes detsembrit 2017 detsembriga 2015 tarbijahinnaindeksi muutusele suurimat mõju avaldanud toit- ja mittealkohoolsed joogid. „Kui tarbijahinnaindeksi muutus sel perioodil oli 5,7%, siis toit ja mittealkohoolsed joogid on selle ajaga kallinenud 8,8%. Suurimaks mõjutajaks olid piim, piimatooted ja munad, mis on viimase kahe aasta jooksul kallinenud ligi 13%,“ märkis Statistikaameti majandus- ja keskkonnastatistika osakonna juhataja Viktoria Trasanov.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara