Autor: Sigrid Aunap • 3. juuli 2024

Ilukaubamaja teenis üle poole miljoni euro kasumit

Ilukaubamaja Tradehouse teenis 2023. aastal 23,2 miljoni eurose käibe juures 0,66 miljonit eurot ärikasumit. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas pea 8% - aasta varem oli nende müügitulu 21,3 miljonit ja ärikasum 0,55 miljonit eurot.
Fotol Tradehouse’i tegevjuht Laura Kuldkepp.
Foto: Liis Treimann

Tradehouse OÜ põhitegevusalaks on parfüümide ja kosmeetika hulgimüük ning kosmeetika ja tualetitarvete jaemüük.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700