Autor: Sigrid Aunap • 5. juuli 2024

Jalatsimüüja kasvatas käivet ja kasumit

NS-Kinga kaupluseketti omav NITTIS OÜ teenis 2023. aastal pea 11 miljoni eurose käibe juures üle 1,2 miljoni euro ärikasumit. Mullusega võrreldes kasvas ettevõtte müügitulu 6,6%, siis oli nende müügitulu 10,3 miljonit ja ärikasum 300 tuhat eurot.
NS Kinga kauplus Nautica keskuses.
Foto: Raul Mee

Osaühing Nittis on Eesti kapitalil põhinev jalatsikaubanduskett, mis alustas tegevust 1994. aastal. Tänase seisuga on neil kokku 14 kauplust nimetusega NS-King, kus müüakse naiste, meeste ja lastejalatseid, nahkgalanteriitooteid ning jalatsite hooldusvahendeid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700