Autor: Hando Sinisalu • 12. jaanuar 2021

Kellel on kõige suurem probleem digitaliseerimisega?

Tallinna Kaubamaja tegevjuht Erkki Laugus, HKScan tegevjuht Anne Mere ning Columbus Baltikumi tegevjuht, ITLi asepresident ja Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu aseesimees Ivo Suursoo.
Foto: Äripäev
Uue saatesarja "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" esimeses saates on külas Columbus Baltikumi tegevjuht, ITLi asepresident ja Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu aseesimees Ivo Suursoo, Tallinna Kaubamaja tegevjuht Erkki Laugus ning HKScan tegevjuht Anne Mere.

Juttu tuleb sellest, kuidas mõõta digitaliseerimise tulemuslikkust ja hinnata investeeringu tasuvust ja kus asub digilõhe. Saates saab teada ka, miks Eesti on vaatamata oma eesrindlikule digiriigi kuvandile ikka veel erasektori digitaliseerumist mõõtvas pingereas Euroopa riikide seas 14. kohal.

Saadet juhib Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700