• 12.01.21, 14:00

Kellel on kõige suurem probleem digitaliseerimisega?

Uue saatesarja "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" esimeses saates on külas Columbus Baltikumi tegevjuht, ITLi asepresident ja Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu aseesimees Ivo Suursoo, Tallinna Kaubamaja tegevjuht Erkki Laugus ning HKScan tegevjuht Anne Mere.
Tallinna Kaubamaja tegevjuht Erkki Laugus, HKScan tegevjuht Anne Mere ning Columbus Baltikumi tegevjuht, ITLi asepresident ja Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu aseesimees Ivo Suursoo.
  • Tallinna Kaubamaja tegevjuht Erkki Laugus, HKScan tegevjuht Anne Mere ning Columbus Baltikumi tegevjuht, ITLi asepresident ja Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu aseesimees Ivo Suursoo. Foto: Äripäev
Juttu tuleb sellest, kuidas mõõta digitaliseerimise tulemuslikkust ja hinnata investeeringu tasuvust ja kus asub digilõhe. Saates saab teada ka, miks Eesti on vaatamata oma eesrindlikule digiriigi kuvandile ikka veel erasektori digitaliseerumist mõõtvas pingereas Euroopa riikide seas 14. kohal.
Saadet juhib Hando Sinisalu.
Kuula saadet siit:
Kellel on kõige suurem probleem digitaliseerimisega?
00:00

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele