Autor: Hando Sinisalu • 29. juuni 2021

Kuidas hinnata digitaliseerimise tasuvust?

Columbus Eesti IT Advisory juhtivkonsultant Indrek Sabul ja Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olli räägivad värskes "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" saates digitaliseerimise tasuvuse hindamisest.
Tänases "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" saate esimeses pooles kuuleme salvestust IT-juhtimise aastakonverentsilt, kus Columbus Eesti IT Advisory juhtivkonsultant Indrek Sabul rääkis sellest, kuidas hinnata digitaliseerimise tasuvust.

Saate teises pooles vestleb saatejuht Hando Sinisalu Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olliga investeeringute tasuvuse hindamisest.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700