Autor: Hando Sinisalu • 29. juuni 2021

Kuidas hinnata digitaliseerimise tasuvust?

Columbus Eesti IT Advisory juhtivkonsultant Indrek Sabul ja Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olli räägivad värskes "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" saates digitaliseerimise tasuvuse hindamisest.
Tänases "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" saate esimeses pooles kuuleme salvestust IT-juhtimise aastakonverentsilt, kus Columbus Eesti IT Advisory juhtivkonsultant Indrek Sabul rääkis sellest, kuidas hinnata digitaliseerimise tasuvust.

Saate teises pooles vestleb saatejuht Hando Sinisalu Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olliga investeeringute tasuvuse hindamisest.

Kuula saadet siit:

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700