Autor: Silver Rooger • 10. august 2021

Tark õpib teiste vigadest ehk aasta parimad müügiõppetunnid

Dominate Salesi tegevjuht Silver Rooger ja juhtimiskonsultant Andres Kiviselg
Foto: Silver Rooger, müügitreener ja Dominate Salesi tegevjuht
Dominate Sales tegevjuht Silver Rooger ja juhtimiskonsultant Andres Kiviselg on tagasi saate "Nimed müügitahvlil" stuudios ning jututeemaks on Dominate Salesi selle aasta jooksul tehtud projektide huvitavad ja kasulikud õppetunnid.

Saate jooksul tuleb juttu:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700