Autor: Gregor Alaküla • 6. oktoober 2021

Viina ja vorstiga edukate ettevõtete TOPi

Vasakul Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük, keskel Indrek Alliksaar KPMGst ja paremal Liviko juht Janek Kalvi.
Foto: Erakogu
Kuigi Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul asub Eesti vorstimüügi jaoks geograafiliselt kehvas asukohas, kerkis ettevõte aastaga toidutootjate pingereas tervelt 33 kohta.

"Äripäeva TOPi" saates teeme ülevaate joogi- ja toidutootjate pingeridadest. Kuigi tegemist on kahe erineva TOPiga, mõjutasid eksporti, turgu ja tarbijaid paljuski samad tegurid. Küsime, mis on ettevõtete kasvu taga ja millised on kitsaskohad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070