Autor: Gregor Alaküla • 8. oktoober 2021

Pärnits: mõned võtavad kas või püksid maha, et üürnik saada

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits.
Foto: Raul Mee
Mõned nõrgemad keskused lasevad kas või püksid maha, et endale üürnik saada, rääkis Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits kaubanduse aastakongressil. Ta lisas, et Ülemiste keskus sellises olukorras ei ole.

Pärnits rääkis intervjuus, kes on kaubanduskinnisvaraturul praegu jõupositsioonil - üürnik või üürileandja. Samuti tuli juttu sellest, mida ta teeks, kui võidaks T1 oksjoni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070