Autor: Hando Sinisalu • 19. oktoober 2021

Lugu sellest, kuidas Orkla Põltsamaa tehasesse tulid robotid Robert, Roberta ja Robotina

Orkla Eesti Põltsamaa tehase juht Indrek Grossthal ja Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olli.
Foto: Äripäev
Järjekorras kümnendas saates sarjast "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" tuleb juttu nii tehases töötavatest robotitest kui tarkvararobotitest. Saate külalised on Orkla Eesti Põltsamaa tehase juht Indrek Grossthal ja Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olli.

Orkla Eesti Põltsamaa tehases toimetavad kolm pakkimisrobotit: Robert, Roberta ja Robotiina. Indrek Grossthal jagab oma kogemust robotite kasutuselevõtuga. Toomas Olliga räägime sellest, kuidas tarkvararobotid saavad aidata kontori- ja tehasetöölisi säästa tüütust mehaanilisest käsitööst.

Saadet juhib Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700