Autor: Anete Hela Pulk • 22. detsember 2021

E-kaubandus poevõrku ei purusta

Oktoobris toimunud kaubanduse aastakongressi vestlusring, milles osalesid (vasakult) moderaator Hando Sinisalu, iRetaili partner Urmas Pastarus, Põldma Kaubanduse juht Heinar Põldma, Klicki juht Marko Kalve ja Apollo Grupi juhatuse liige Mauri Dorbek.
Foto: Raul Mee
Internetikaubandus on praegu veel täiendus poevõrgule ja poodide asukoha määramisel peab lähtuma tarbija soovidest, selgus saatest „Lavajutud“.

Klicki juht Marko Kalve rääkis, et kuigi paljude klientide teekond algab internetis, siis ostu eelistatakse lõpetada poes. Ühtlasi ei näe ta, et internetikaubandus põrmustaks kogu jaekaubanduse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070