Autor: Margret Kanniste • 23. detsember 2021

Guido Pärnits: pereäri on nagu usalduse peale ehitatud abielu

Sten Pärnits ja Guido Pärnits
Foto: Liis Treimann
Tänavu 50. juubelit tähistanud Eesti oma Silicon Valley ehk targa linna arendaja Mainor Grupis on tegutsenud 3 põlvkonda. Ettevõtte nõukogu esimees Guido Pärnits tunnistab Äripäeva raadiosaates "Võitjate põlvkonnad", et ärisse laiema pereringi kaasamine toimus alles Ülo eluteekonna lõpus. “Vaimselt elasime me küll kõik kogu aeg kaasa, kuid naha-karvadega ärisse tulemine toimus alles 10-15 aastat eest.”

Sel korral on külas targa linna arendajana tegutsev pereettevõte Mainor, kus igapäevaselt on kaasa löömas nii Ülo Pärnitsa poja Guido kui ka tütre Signe pered.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070