Autor: Janno Riispapp • 19. september 2022

Rimi juht: kaalume kaupluste lahtiolekuaja lühendamist

Rimi Eesti tegevdirektori Vaido Padumäe sõnul vaatab toidukett praegu kokkuhoiukohti otsides üle ka oma kaupluste lahtiolekuaegasid.
Rimi Eesti tegevdirektor Vaido Padumäe
Foto: Andres Haabu

“Olen tõsiselt seda meelt, et toidukauplused ei pea olema lahti 24/7, ei pea olema ka kella üheteistkümneni ja võib-olla ka pühapäeva õhtul võiks olla avamisaeg lühem. Me vaatame aktiivselt sellesse sisse,” rääkis Padumäe Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700