Autor: Hando Sinisalu • 22. detsember 2022

Digitaliseerimine võib vähendada paindlikkust

Pipelife'i Baltikumi juht Anti Orav.
Foto: Äripäev
Seekordses saates "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" on külas Pipelife'i Baltikumi juht Anti Orav. Räägime tööstuse digitaliseerimisest ning organisatsiooni kultuuri rollist selles.

Räägime ka SAPi juurutamise kogemusest ja sellest, kuidas uue tarkvara kasutuselevõtu tasuvust arvutada. Saates saab teada ka seda, kuidas leppida sellega, et vahel ei olegi võimalik tasuvusest aru saada.

Saadet juhib Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700