Autor: Hando Sinisalu • 16. veebruar 2023

Kas sa julged oma klientide kriitikat kuulata?

Andres Kostiv ja Ly Palang.
"Digipööre tööstuses ja kaubanduses" saates on külas Fujitsu Estonia turunduspartner Ly Palang ja konsultatsiooniagentuuri Futurist strateegia- ja disainisprintide läbiviija Andres Kostiv. Saates tuleb juttu disainmõtlemisest, koosloome meetodist, protsessidisainist ja kasutajakesksest teenusest.

Räägime, milliseid probleeme saab nende meetoditega lahendada, millistele ettevõtetele see lähenemine sobib (ja millistele ei sobi) ning toome näiteid edukatest projektidest. Huvitaval kombel on üks põhjus, miks ettevõtted disainmõtlemisega kaasa ei lähe soovimatus klientide kriitikat kuulata.

Saadet juhib Hando Sinisalu.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700