Autor: Hando Sinisalu • 28. veebruar 2023

Baltika plaanib kasvada viiendiku võrra ja sihib uusi turge

Börsifirma Baltika eelmise aasta tulemus jäi varasemale aastale alla, sellelt aastalt ootab ettevõte aga kasvu ning plaanib käibega jõuda üle 10 miljoni euro, rääkis hommikuprogrammis Baltika juht Brigitta Kippak.
Rõivafirma Baltika juht Brigitta Kippak jäi möödunud aasta tulemustega rahule.
Foto: Raul Mee

“Aasta esimesed kuud on olnud kasumlikkuse mõttes eelmise aastaga võrreldes väga head, käibe osas aga on toimunud langus,” ütles Kippak. Käibe langus polnud Kippaki sõnul aga üllatus, sest langust oli näha juba detsembris. “Inimestel on vähem raha käes,” tõdes ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070