Autor: Janno Riispapp • 27. aprill 2023

Atria lihatööstuse juht: suurima konkurendi tulemused on olnud katastroofilised

Lihatöösturid seisavad silmitsi massilise liha hinnatõusuga, kuid Atria Eesti juhatuse liikme Olle Hormi sõnul suutsid nad esimeses kvartalis siiski plussi jääda. Suurimal konkurendil on aga Hormi sõnul seis hapum.
Atria Eesti juht Olle Horm tõdes hommikuprogrammis, et raske on kõigil lihatööstustel.
Foto: Liis Treimann

“Meie kõige suurem konkurent (HKScan – toim) on hetkel müügitehingu ootuses, kas konkurentsiamet annab loa müügiks. Nende majandustulemused on olnud viimastel kvartalitel täiesti katastrofaalselt halvad,” rääkis Horm Äripäeva raadio hommikuprogrammis. “Ega see kahjum ilma põhjuseta tule, raske on kõigil,” lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700