Autor: Silver Rooger • 10. oktoober 2023

Juhtide kogemused müügitarkvarast: vead lähevad kalliks maksma

Vahest oled ettevõtte juhi või müügidirektorina mõelnud, et oleks vaja kasutusele võtta või välja vahetada senine CRM. Mida CRM valikul arvesse võtta? Või millist üldse valida lähtudes oma vajadustest?
Madis Kaur, Silver Rooger ja Urmas Kamdron.

Aitame Sul selgust luua, võttes luubi alla kaks turu liidrit, Pipedrive ja Salesforce. Toome välja, mille poolest nad erinevad ning millistel juhtudel otsustada ühe või teise kasuks. Samuti, kuidas vältida kasutuselevõtul vigu, mis võivad kalliks maksma minna.

Selleks, et arutelu oleks mitmekülgne, on täna "Nimed müügitahvlil" saates ka kaks külalist: Forus Taxi äriklientide valdkonnajuht Urmas Kamdron ja Stokkeri juhatuse liige Madis Kaur. Mõlemad räägivad oma kogemusest ja õppetundidest CRM valikul ja hilisemal juurutamisel.

Saadet juhib Silver Rooger.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700