Autor: Kuldar Kullasepp • 31. oktoober 2023

E-ärid püsivad, kuid sulgemisi võib tuua aasta lõpp

Kuigi e-poodide arv Eestis kasvas pandeemia ajal ligi poole võrra, pole Eesti e‑kaubanduse liidu tegevjuhi Tõnu Vääti sõnul praegu e‑kaupluste sulgemisi tavapärasest enam olnud. Küll aga võib kinnipanekuid tuua aasta lõpp ja kevad, selgitas Väät saates „E‑kaubanduse areng ja tulevik“.
Eesti E‑kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät ja Kuldar Kullasepp Maksekeskusest.
Foto: Äripäev

Saates tuleb juttu sellest, kuidas Eesti e‑poodnikel majanduslanguses läheb ning millised regulatsioonid ja nõuded neid ees ootavad. Selleks oleme stuudiosse kutsunud Eesti E‑kaubanduse Liidu tegevjuhi Tõnu Vääti.

Saates tuleb juttu ka kampaaniate korraldamisest ning nende piirangutest, e‑poodide pankrottidest, välismaiste e‑poodide ohjeldamisest ning ligipääsetavuse nõuetest. Saate lõpus antakse ka paar soovitust, milleks peab Eesti e‑kaupmees uuel aastal valmis olema.

Saadet juhib Kuldar Kullasepp Maksekeskusest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070