Autorid: Lauri Leet, Laura Saks, Merit Võigemast • 27. veebruar 2024

Lahkunud Maxima Eesti juht ei leidnud omanikega hinnatõusu osas selget üksmeelt

Maxima oli ainuke, kes hakkas käibemaksutõusu omast taskust kinni maksma, ütles Maxima Eesti juhiameti hiljuti maha pannud Kristina Mustonen.
Maxima Eesti endine juht Kristina Mustonen
Foto: Raul Mee

Maxima Eesti OÜ endine tegevjuht Kristina Mustonen sõnas, et otsus käibemaksutõusu järel Maximates hindu selle võrra mitte tõsta oli tema paika pandud poliitika. Tema ettepanekule Mustoneni sõnul omanike poolt aplausi ei järgnenud. “Tegelikult ongi nii, et lõpuks sa pead ju raha lugema, palju sul jääb,” mõistis ta samas omanike leiget reaktsiooni. Mustonen leidis, et tema otsus oli siiski õige, vaatamata viimaste kuude leigetele müüginumbritele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757