Autor: Silver Rooger • 30. aprill 2024

Kogemuslood: kuidas müügi radikaalsete ümberkorraldustega eesmärkideni jõuda

“Nimed müügitahvlil” 50. saade.
Foto: Freepik
"Nimed müügitahvlil" 50. juubelisaates tuleb juttu Dominate Salesi klientide kogemuslugudest, kes on olnud majandusraskustes ja pidanud tegema radikaalseid ümberkorraldusi müügis, et jõuda eesmärkideni.

Dominate Sales tegevjuht Silver Rooger ja müügitreener Mardo Kase analüüsivad ja jagavad kuulajatele enda klientide kogemuslugusid ning pakuvad lahendusi, kuidas tekkinud majandusraskustest välja tulla. Millised on olnud nende piirangud ja võimalikud väljapääsuteed ning kuhu on täna jõutud, kui on tehtud radikaalseid ümberkorraldusi müügis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757