Autor: Anneliis Aun • 24. aprill 2020

Columbus Eesti: E-pood püsti 10 päevaga. Reaalsus?

Kriis on viinud meid olukorda, kus e-kaubandus ei ole kunagi olnud Eestis nii populaarne, kus inimeste ostukäitumine on suunatud e-kanalitesse ja eksperdid ennustavad kõik ühest suust, et see käitumisharjumus ka jääb. Väga paljud Eesti ettevõtted on juba tänaseks viinud oma äri kas osaliselt või täiesti veebi, kuid on ka neid, kel e-kaubanduse platvorm veel puudu.

Järjest enam mõistame, et antud olukord ei ole lühiajaline. Kas aasta teisel poolel on oodata juba teist, ent natuke malbemat puhangut? Kui kaua kestab kriisist väljumine hetkel? Kui kaua on meie tavakaubandus häiritud ja kas ta üldse endisel kujul taastub? Keegi ei tea päriselt.

Aga ühte asja me teame – e-kaubandus on miski, mis suudab antud olukorras väga paljusid ettevõtteid aidata! Pannes pead kokku ja mõeldes, et kuidas me saame oma kliente antud olukorras tõesti aidata, jõudsime me lahenduseni. Meie e-kaubanduse meeskond on teinud tööd ja välja töötanud kontseptsiooni „E-pood püsti 10 päevaga!“.

Väga ambitsioonikas, me teame. Aga teate – see on tehtav! Käisime detailideni üle ja veendusime, et ei ole midagi võimatut. Võti peitub fokusseerimises! Ja me oleme valmis oma meeskonna pühendama 10 päeva kaupa, et ettevõte ettevõtte haaval saaksid oma e-poed püsti.

Me panime kokku pakkumise, kus saad täpselt välja selgitada, mis lahendused Sulle sobivad ja kui palju töötunde see endast kujutab nii rahas kui ajas. Lisaks projektiplaani, mis sisaldab tegevusi iga päeva lõikes, mida me 10 päeva jooksul teeme – esimesest infovahetusest kuni e-poe lansseerimiseni. Su e-pood võib olla juba 10 päeva pärast klientidele avatud.

Materjalid saad kiiresti alla laadida SIIT.

Kui tunned, et vajad lisainfot või soovid mõtteid vahetada, siis registreeri end julgelt tasuta videonõustamisele. Saame koos üle vaadata hetkeolukorra ja võimalused!

Videonõustamisele saad kirja panna SIIN.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700