Autor: Berit Veske, Directo tegevjuht ja juhatuse liige • 21. september 2020

Directo: E-poodide populaarsus ettevõtjate seas kasvab

COVID-i aasta on muutnud nii tarbijate kui ka ettevõtete ostu- ja müügikäitumist. Karmid piirangud ja otsekontaktide vältimine tõi kliendid internetti, kus ootused oma lemmikpoodi leida ja mugavalt ostelda on saanud uueks normaalsuseks. Muutunud elukorraldus paneb ka ettevõtted uusi ärilisi väljundeid otsima.
Directo tegevjuht ja juhatuse liige Berit Veske

Statistika järgi saab praegu ligi 90% kliendi teekondadest alguse just internetist. SEB andmetel on Eestis võrreldes 2017. aastaga pangakaartidega tehtud e-ostude maht kasvanud üle 50%. Numbrid näitavad, et e-kaubandus on Eestis oodatud ja praegu on parim aeg äri internetti viia! E-poe loomisel on oluline teha just planeerimise ja käivitamise algfaasis õiged valikud ning otsused, mis välistavad hilisemad probleemid ja tehnilised kitsaskohad.

Kui võtad ettevõttes kasutusele Directo majandustarkvara, saad kohe käivitada ka e-poe!

Directo pakub kõige tänapäevasemat majandustarkvara ja astub alati sammukese ajast ees. Teisisõnu muudab see programm ettevõtte äriprotsessid lihtsaks ja loogiliseks ning annab reaalajas ülevaate kõigest, mis ettevõttes toimub. Directo kasutamiseks ei installeerita kasutaja arvutisse ühtegi lisaprogrammi. Vajalik on vaid internetiühendus ja tasuma ei pea kõrget tarkvara omandamise hinda, sest Directo toimib renditootena. Pealegi on Directo tugiteenused alati kättesaadavad ja probleemidele leitakse lahendused operatiivselt. Ka tarkvara süsteemiuuendused ja jooksvad arendused kuuluvad Directo kuutasupaketti. Seega toimuvad kõik versiooniuuendused jooksvalt ja kliendile märkamatult, ilma et peaks vana versiooni uuema vastu vahetama ning kõrgeid versiooniuuendustasusid maksma.

Samuti peab kvaliteetne ja usaldusväärne e-pood olema mugav ja turvaline nii ettevõtja kui ka tarbija vaatenurgast. Klientidel peab säilima tunne, et kõik toimib tavapoega samaväärselt, kuid ostuprotsess on kordades lihtsam. Veel võib e-pood anda suurepärase võimaluse kaubavalikut laiendada. Praegustes heitlikes oludes võib korduda seisukord, kus e-pood on taas kõige olulisem või isegi ainus kanal klientide teenindamiseks.

Ettevõtted, kes otsustavad äri uuele tasemele viia ehk võtavad enne 2020. aasta oktoobri lõppu kasutusele Directo majandustarkvara, saavad peale võimeka majandustarkvara ka tasuta e-poe standardliidese ehk võimaluse liituda Shoprolleri e-poelahendusega eriti soodsatel tingimustel. Veel on Directo baaspaketi igakuise hinna sees DPD, Smartposti ja Omniva liidesed, mille aktiveerimise ja kasutamise eest Directo lisaraha ei võta ning müüdud kaubad toimetatakse mugavalt ostjateni.

Mida ettevõte võidab?

Ettevõtte jätkusuutlikkus ja kliendibaasi suurenemine on võit, mida saab kindlasti pikemas perspektiivis väärtustada. Kui e-pood on loodud, võib olla kindel, et tarbijates kinnistub harjumus seda külastada. Kui taas peaks tekkima liikumispiirangutega eriolukord, on ettevõte selleks hästi valmistunud. Selge on trend, et inimesed eelistavad ostelda e-poodides ning majandustarkvaraga reaalajas andmeid vahetav e-pood on ettevõttele oluline konkurentsis püsimiseks ja jätkusuutlikkuse tagamiseks.

E-poel ja e-poel on aga vahe ning siin tulevadki mängu Directo majandustarkvara võimalused. Standardliides e-poe ja Directo vahel välistab dubleeriva käsitöö ning kõik veebitellimused jõuavad automaatselt koos tarnetingimuste ja laekumise infoga majandustarkvarasse. Samuti on e-poes alati värskeim sortiment, korrektne laoseis ja õiged hinnad.

Automatiseeritud infovahetus e-poe ja tarkvara vahel tagab äri sujuva toimimise, kiire tarne ja õnnelikud kliendid ning hoiab kokku kümneid tunde manuaalset sisestustööd.

Alati veebipõhisena turul olnud Directo soovib viia ettevõtted oma äris uuele tasemele. Seega võtame e-poe liidese häälestustasud enda kanda ja kõik 2020. aasta oktoobri lõpuks Directoga liituvad kliendid saavad Shoprolleri veebipoe standardliidese tasuta. Hinnavõit on vähemalt 1700 eurot! Loe lähemalt SIIT ja võta meiega ühendust [email protected].

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757