Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 2. märts 2021

Uus suund tööajaarvestuses

Töötajad on liialdusteta ettevõtte kõige olulisem vara. Sama väärtuslik on aga ka teadmine, kas töötajad on koormatud õigete ülesannetega, kas töö tegemiseks on neil vajalikud õigused ja ligipääsud, või kulub nende tööaeg ebaolulisele ning on täis ebaefektiivsust.
Foto: Hansab AS

Enimlevinud turvalahenused täna on kasutajapõhised kaardilahendused, mis toimivad ka ligipääsulahendustena. Oma tehniliselt ülesehituselt on nad lihtsad, jälgides vaid töötajate sisse ja välja liikumist. Oluline pole seega tehnoloogia vaid töötaja ja tööandja vastastikune usaldus, kus pooled tegutsevad oma töökohustuste piires ilma volitusi ületamata.

Tulevikutehnoloogia tugineb biomeetrial, mis võimaldab töötajate ja töökeskkonna maksimaalset turvalisust. See tähendab, et läbipääsusüsteem pole enam kitsalt vahend, kas, kuhu ja millal töötajaid lubatakse, vaid see on laienenud platvorm, kattes näiteks ka külaliste registreerimise, nende edasisuunamise ja liikumisõiguste halduse.

Kolm ühes

Hansab on oma tooteportfelli täiendanud nutika biomeetrial põhineva tarkvaralahendusega, mis liidab enda all RFID ning biomeetrial põhinevad seadmed. See pakub ühtset töötajate läbipääsusüsteemi, külaliste- ning tööajaarvestuse juhtimist ja haldust.

Lahenduse tuumaks on BioStar2 tarkvara platvorm, mis võimaldab ülevaadet süsteemi lisatud kasutajatest, nende õigustest, liikumistest ja tööajaandmetest. Arendatud tarkvara on intuitiivne ja teeb igapäevakasutuse lihtsaks. Rakendus on kasutatav nii desktopilt kui mobiilset seadmest.

Hansabi tööajaarvestuse lahendus tagab ka ohutuma töökeskkonna. Ajal, mil oleme haigustele vastuvõtlikud, on lahendusse integreerinud ka kehatemperatuuri mõõtmise seadmed, et ära hoida haigestunud töötaja või külalise viibimine ettevõtte kontoris või territooriumil.

Kasutatavad seadmed ei tuvasta konkreetset viirust ega haigestumist, kuid aitavad leida haigustunnustega töötaja või külalise ning ennetada võimalikku laiemat haiguspuhangut.

Hansabi tööajaarvestuse süsteemi kasutuselevõtt annab maksimaalse kasuteguri, kui see liidestada ettevõtte ERP süsteemidega. Näiteks raamatupidamise- ja palgaarvestussüsteemiga ning laohaldustarkvaraga.

Küsi rohkem infot:

Ando Noormets

Hansab IT Solutions tegevjuht

[email protected]

Telefon: +372 605 9800

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757