Autor: Premium Brands OÜ • 4. oktoober 2021

Muidu ei täidakski jaekettide tabeleid nii põhjalikult

Olen jaekaubandusega aastaid töötanud ja nende tooteinfo vormide täitmine oli varem üks tüütumaid ülesandeid. Jaekettide sortimenditabelid on päris mastaapsed – erineva ülesehitusega ja erineva andmete mahuga.
Premium Brands OÜ tegevjuht Ellyt Talv

Nende täitmine võttis tunde, esmalt õige info õigesse lahtrisse sisestamine, siis kõige selle veelkordne üle kontrollimine. Ja hoidku selle eest, kui midagi ei klappinud, sest ebakorrektse tabeli saatmine põhjustas lisatööd ja ebameeldivusi nii meile kui ka jaeketile. Tõepoolest, juba ainuüksi mõte jaekettide tabelitest rikkus tuju kohe ära.

Meie ettevõte töötab paljude tootjatega ning paraku tuleb muudatusi tooteinfo andmetes ette päris tihti. Näiteks vahetatakse välja kastid, siis muutuvad kohe ka materjalide kaalud, aluse andmed jne. Probleemiks on veel, kui tootjalt ei saa kogu vajalikku infot kätte. Vahel mõõdan mõõdulindiga ise karbid üle, et andmed õiged oleksid.

Nii olingi väga meeldivalt üllatunud, kui Prisma uue toote tabelit täites nägin viidet, et Productinfo24.com sugune keskkond üldse olemas on.

Nüüd loon oma tooted esmalt P24-s. Seegi võtab oma aja, aga on ainult üks kord täita. Ka erinevad keeled saab samast kohast sisestada. Edasi ekspordin P24-st andmed vajalikule vormile. Super - andmed tulevad P24-st välja täpselt nii, nagu iga jaekett soovib. Osad ketid tahavad ju igasuguseid kaalusid, pakkematerjale jne – P24-s on kõik kohad olemas. Püha jumal, see hoiab nii palju aega kokku! Tõesti väga tänuväärne lahendus, muidu ma vist ei täidakski jaekettide tabeleid nii põhjalikult. P24 kasutades hoian täna märkmisväärselt aega kokku ning saan ka kindluse, et kõik vajalikud andmed liiguvad õigesse veergu.

Praegu pean enne ketile ärasaatmist tabelisse veel hinnad sisestama. Tean, et P24-l on ka selleks automaatne lahendus. Võtame sügisel käsile, seal on lisaks ka kampaaniate ja sortimentide haldamine, automaatsed teavitused jpm, mis teeb müügiprotsessi veelgi tõhusamaks.

Minu jaoks on Productinfo24.com kui õnnistus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700