Autor: Helen Külaots • 17. oktoober 2022

Selveri Köögi peolauatoodete tellimine käib nüüd e-Selveri kaudu

Seni sai Selveri Köögi peolauatooteid tellida Selveri tütarettevõtte Kulinaaria e-poe kaudu, alates oktoobrist on aga kogu valik kättesaadav Selveri e-poest. E-Selveri juhataja Erki Koho räägib, mis kliendi jaoks muutub ja miks seda tehti.

Koho sõnul küpses plaan kolida peolauatooted e-Selverisse juba aastaid. “ Selveri Köögi toodete tootja Kulinaaria OÜ on Selveri tütarettevõte, seetõttu oli ainult loogiline viia populaarsete peolauatoodete valik e-Selveri alla, mis on klientidele juba tuntud keskkond.“ Möödunud aastal pälvis e-Selver ka kõige kasutajasõbralikuma e-poe tiitli. „E-Selverisse lisanduv peolauatoodete valik annab e-poele lisaväärtust, luues veelgi laiema ja selgelt ülejäänud turust eristuva sortimendi,“ ütleb Koho.

Kulinaaria toodete valik lisandus e-Selverisse pärast hiljutist platvormiuuendust, millega värskendati ka e-poe menüüd ja funktsionaalsusi.

Peolauatooteid saab nüüd tellida üle Eesti koju kätte

Klientide jaoks on suurim muutus see, et nüüd saab peolauatooted kulleriga koju tellida ja seda üle Eesti. “Eelnevalt sai Selveri Köögi e-poest tellitud tooted kätte Selveri infoletist, nüüd saab aga kogu muu toidukaubaga tellida need koduuksele ja seda üle mandri-Eesti ja suursaarte,” kirjeldab Koho ja lisab, et kulleriga on peolauatoodete tellimine mugavam, seda eriti kaugematesse piirkondadesse. “Kuumal suvel täidetud munadega mitu tundi suvekodusse sõitmine ei ole ehk kõige parem mõte. E-Selveri kullerautodes on toidukaupade kvaliteedi tagamiseks ja turvaliseks transpordiks kõik tingimused loodud,” kinnitab ta.

Ettetellitavate peolauatoodete tellimisel tuleb arvestada lisaajaga. Seni võis e-Selverist ostes saada kauba kätte ka samal õhtul. Kui aga lisada ostukorvi midagi peolauatoodete valikust, tuleb arvestada kolmepäevase ooteajaga. Peolauatooted nimelt valmistatakse käsitööna ja konkreetse kliendi jaoks.

E-Selveri kassasüsteem on nutikas ja näitab automaatselt ära, mis ajal ja kust on võimalik tellitud kaup kätte saada. “Klient saab teha valiku, kas saab ostukorvi tellimuse kätte kulleriga või siis mõne poe infoletist. „Tellimus, milles peolauatooted sisalduvad ühes teiste tavakaupadega, on üks tervik ja seda poolitada ei saa – kogu kaup saabub kliendini korraga ja ühel hetkel,” selgitab Koho ja ütleb lõpetuseks, et kuna peolauatoodete Selveri e-poodi lisamine oli paljuski klientide endi soov, on uus toodete asupaik kenasti üles leitud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757