Autor: Hansab AS • 20. jaanuar 2023

Hansab on Auto ID lahenduste tootja Zebra Technologies ametlik edasimüüja

Auto ID (automaatse identifitseerimise) lahendused omavad järjest olulisemat rolli ja on muutunud järjest levinumaks nii kaubanduses, tervishoiusektoris, logistikas, tootmissektoris kui mujal. Kvaliteetsed ja innovatiivsed tooted on kriitilise tähtsusega, tagamaks protsesside efektiivne ja veatu toimimine.

Alates 2022 aastast on Hansab maailma juhtiva Auto ID lahenduste tootja Zebra Technologies ametlik edasimüüja. Zebra tootevalikusse kuulub lai valik mobiilseid arvuteid, sildiprintereid, ribakoodiskännereid ning RFID tooteid.

Mobiilsed arvutid

Õiged tööriistad võimaldavad töötajatel teha oma tööd kiiremini, nutikamalt ja paremini. Zebra tooteportfelli kuulub lai valik Windows® või AndroidTM operatsioonisüsteemidel töötavaid seadmeid.

Printerid

Zebra vastupidavad ja nutikad printerid tagavad veatu ja sujuva printimistulemuse aastateks. Olenemata kasutusalast ja valdkonnast leiab Zebra tootevalikust sobiva lahenduse, mis toetab sinu äri protsesse.

Ribakoodiskännerid

Mobiilselt või fikseeritult, tagavad Zebra skännerid efektiivse toodete identifitseerimise ka kõige keerulisemates keskkondades.

RFID lahendused

RFID tehnoloogia võimaldab igale tootele anda unikaalse elektroonilise identiteedi ning tuvastada sadu tooteid ühe hetkega juba meetrite kauguselt. Pakume nii fikseeritud kui mobiilseid RFID tuvastusseadmeid.

Võta meiega ühendust ja leiame sobiva lahenduse sinu vajadustest lähtuvalt: Hansab AS kaubanduslahenduste valdkonnajuht Ott Viirmann, tel 5667 8657, [email protected], www.hansab.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757