Autor: Hansab AS • 26. mai 2023

Robot Temi pakub kaasahaaravat ja meeldejäävat külastuskogemust

Temi on mitmekülgne suhtlus- ja teenindusrobot, kes võib olla abiliseks nii kontoris, kaupluses kui meelelahutusasutuses. Temi on loodud inimeste igapäevaelu lihtsustamiseks ja ta pakub mitmesuguseid kasulikke funktsioone.

Hansab AS on klienditeenindusrobotitega tegelenud üle viie aasta, esimesena toodi Eesti turule robot Pepper. Võrreldes Pepperiga on Temi mitmekülgsem ja suudab pakkuda laiemat valikut funktsioone ja kasutusvõimalusi. Lisaks on Temi seadistamine tunduvalt lihtsam ning ei vaja mingeid eelnevaid erioskusi.

Kaubanduskeskkonnas saab Temi kasutada mitmel viisil, et pakkuda täiendavat abi ja ainulaadset ning kaasahaaravat külastuskogemust. Temi saab aidata tooteesitlusel, pakkuda klientidele informatsiooni kaupluse, toodete, kampaaniate või allahindluste kohta. Kuna robot saab kuvada teksti, pilte ja videosisu, on sellega lihtne edastada vajalikku teavet klientidele ning anda neile soovitusi või juhiseid. Temi on varustatud hääljuhtimise tehnoloogiaga. Ta reageerib kasutaja häälkäsklustele, suudab vastata küsimustele ja pakkuda teavet.

Temi suudab iseseisvalt liikuda ja navigeerida ruumis. Ta kasutab erinevaid andureid, sh kaamerat ja LIDAR-tehnoloogiat, et tajuda ümbrust ja vältida takistusi. Kui käivitada "Follow me" funktsioon, liigub Temi kasutajaga kaasa. Temi võib aidata sujuvamalt suunata kliente erinevate osakondade või toodete juurde ning aidata otsida konkreetseid tooteid.

Temi võib aidata järjekordade haldamisel kauplustes. Robot saab kuvada teavet järjekorras olevate klientide ja nende ooteaegade kohta. Samuti võib Temi juhatada kliente vabade teeninduskohtade või kassadeni, et vähendada ooteaegu ja parandada teeninduse efektiivsust.

Kui soovid rohkem infot Temi kohta, võta meiega ühendust: Hansab AS multimeedialahenduste tootejuht Anu Kaalo, tel 522 8893, [email protected], www.hansab.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757