Autor: Hansab AS • 1. detsember 2023

Hansab koostöös Swedbankiga pakuvad Ingenico uusi Android operatsioonisüsteemil põhinevaid Axium seeria makseterminale

Ingenico Axium seeria makseterminalid on nutikad ja kaasaegsed seadmed, mis võimaldavad kaupmeestel vastu võtta erinevaid makseviise ja kasutada äriarenduseks mõeldud rakendusi. Axium terminalid on loodud mugavust, turvalisust ja lihtsust silmas pidades, ühendades kõige kaasaegsemad tehnoloogiad uusimate turvanõuetega.
Ingenico Axium seeria makseterminalid on nutikad ja kaasaegsed seadmed, mis võimaldavad kaupmeestel vastu võtta erinevaid makseviise ja kasutada äriarenduseks mõeldud rakendusi.

Terminalid toetavad nii kontaktivabasid kui ka kiipkaarte, samuti mobiilimakseid ja QR-koode. Sõltuvalt mudelist saab terminale ühendada pilvepõhise platvormiga, mis võimaldab kaupmeestel hallata oma seadmeid ning lisada sobivaid rakendusi.

Androidi makseterminalidel on mitmeid eeliseid:

• Nutikus ja innovatiivsus, suudavad vastu võtta erinevaid makseviise ja hallata ärirakendusi, mis on kohandatavad erinevatele vajadustele ja eelistustele.

• Mobiilsed, mis tähendab, et neid saab kasutada igal pool ja igal ajal, ilma et oleks vaja kindlat asukohta või telefoniliini.

• Paindlikud ja mitmekülgsed, sest Android 10 operatsioonisüsteemil põhinevatel seadmetel võib kasutada erinevaid rakendusi ja neid integreerida kolmandate osapoolte müügiahendustega.

• Kasutamine on tuttav ja kasutajasõbralik, kuna terminalidel on sama liides nagu Androidi nutitelefonidel ja tahvelarvutitel. See muudab seadme kasutamise lihtsaks nii töötajatele kui klientidele ja vajab vähem koolitust.

• Turvalised ja usaldusväärsed, mis tähendab, et nad kaitsevad nii kaupmeeste kui ka klientide andmeid ja privaatsust. Terminalid kasutavad krüpteerimist, tokeniseerimist, biomeetriat ja muid tehnoloogiaid, et ennetada pettusi ja tagada maksestandardite (sh. PCI PTS V6) järgimine.

• Kiire ja paindlik arendus, rakendusi on lihtsam arendada ja kohandada, mis võimaldab arendajatel uuendada ja luua lahendusi, mis vastavad erinevatele äri- ja kliendivajadustele.

Kontakt: Hansab AS makselahenduste valdkonnajuht Andres Pillart, tel 5451 0500, [email protected], www.hansab.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757