Autor: infopank.ee • 26. märts 2024

TEST: Kui hea sinu ettevõtte krediidipoliitika tegelikult on?

Kaubandussektoris, kus kliendisuhted ja kiired tehingud mängivad suurt rolli, võib tugev krediidipoliitika olla Sinu äri edukuse aluseks. Krediidipoliitika on iga ettevõtte jaoks kriitilise tähtsusega, mõjutades otseselt rahavooge ja kasumlikkust. Õigesti formuleeritud krediidipoliitika aitab maandada makseriske, parandada klientide maksekäitumist ja tugevdada ettevõtte finantspositsiooni.

Meie interaktiivne test aitab sul tuvastada nõrgad kohad ja annab soovitusi, kuidas riske maandada.

Testi oma ettevõtte krediidipoliitikat

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757