Autor: Helen Külaots • 1. juuni 2024

E-Selver alustab kojuveoga Vormsil

Eesti suurima teeninduspiirkonnaga e-pood on teinud järjekordse sammu edasi, alustades kojuveoteenust Vormsi saarel. Esimene kullervedu toimub teisipäeval, 4. juunil.
eSelver laieneb kaupade kojuveoga Vormsile
Foto: Hendrik Osula

Siiani on e-Selveri teenust saanud kasutada üle mandri ja suursaartel. " Nüüd on meil suur rõõm pakkuda teenust ka Vormsil," kommenteeris Selveri juht Kristi Lomp. Suvine turismihooaeg toob Vormsile palju külastajaid, kes ei pea enam muretsema kogu toidukraami kaasavedamise pärast – Selveri kullerid toovad kauba mugavalt soovitud asukohta saarel.

Kaupade kojuvedu Vormsile on esialgu planeeritud kolmeks suvekuuks. Kullerauto hakkab saarele sõitma kaks korda nädalas – teisipäeviti ajavahemikus 13–15 ja reedeti 17–19 ning ajaaken tellimiseks sulgub 10 tundi enne tarneaega.

E-Selveri juhataja Erki Koho ütles, et e-poe tugevaimaks küljeks on alati olnud rikkalik kaubavalik ja üleriigiline kojuvedu. Sortimendis on ligi 12 000 toodet, sealhulgas Selveri enda kala- ja lihameistrite tooted, pagaritooted, väiketootjate kaup, sügavkülmutatud toit ja kõik muu, mida hüpermarketi suurusest poest leida võib.

"Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat kvaliteeti ja mugavust. Näiteks jõuab tellitud toidukraam kohale alati jahedas. Suvel on see väga suur eelis. Suvistel temperatuuridel võib jäätis kiirelt sulama hakata ja seetõttu oma tekstuuri kaotada. Meie kaubikutes on need aga kenasti spetsiaalses sügavkülmas,“ kinnitas Koho.

Selver peab oma eeliseks konkurentide ees seda, et e-Selverist saab tellida lillekimpe, puuviljakorve ja muid kingitusi pereliikmetele, sõpradele või koostööpartneritele igasse Eestimaa nurka. Samuti on võimalik osta e-Selverist suurtehnikat. Koho sõnul saab koos toidukaubaga tellida koduuksele nõudepesumasina, külmiku või kuivatiga pesumasina.

Statistika näitab, et inimesed eelistavad tellida e-poest kaupu, mida on endal raske või ebamugav tavapoest tassida. Koho sõnul on nendeks kindlasti multipakid, tualett- ja köögipaberid ja suvisel ajal muidugi arbuus. Üldjuhul on keskmine e-Selveri toidukorv tervislikum kui tavapoe oma. „Vähem on impulssoste ning korvi satub rohkem värsket puu- ja juurvilja,“ ütles Koho.

Hiljuti alustas Selver uue kampaaniaga, kus igal nädalal on e-poes üks tootegrupp 20% soodsam. Sel nädalal on selleks kohupiimad ja kohukesed. Et julgustada inimesi e-Selverit proovima, pakuvad nad kõigile esmatellijatele esimest tarnet tasuta.

Kodumaisel kapitalil Selveri jaeketti kuulub üle-eestilise kohale veoga e-Selver, 71 Selveri kauplust, 2 Delice'i kauplust ja Selveri rändpood, kogumüügipinnaga 120 400 m². Selveri tütarettevõte Kulinaaria OÜ on Eesti suurim valmistoidutootja, Selveri Köögi kaubamärgi toodete tootja. Selver kuulub börsiettevõtte TKM Gruppi. Selver annab tööd ca 3000 inimesele. 2023. aasta müügitulu oli 627,8 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 44,2 miljonit ostu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700