Selveri sortimenti on lisandunud kaks autentset Itaalia brändi – Nonno Nanni juustud ja Nonna Rina värsked pastad, mida Eestis mujal ei müüda.

- Selveri klientide lemmikuks on juba kujunenud Nonna Nanni mozarella burrata
- Foto: Emma Jõgiste
"Kuigi
Selver on tuntud eelkõige kodumaiste toodete rikkaliku valiku poolest, on nõudlust ka kvaliteetsete importtoodete järgi, millesarnast Eestis tegelikult ei toodetagi," selgitab Selveri ostujuht
Merle Tõru ja lisab, et uued värsked pastad ja juustud on tõeliselt head Itaalia tooted.
Unikaalne valik tugevdab Selveri turupositsiooni
Selveri sortimendist leiab praegu Nonno Nanni mozzarella, mozzarella burrata, toorjuustu ja mascarpone. Nonno Nanni on spetsialiseerunud kvaliteetsete toorjuustude valmistamisele ja need on itaallaste seas palavalt armastatud – kodumaal on neil valikus üle 30 erineva toote.
"Kliendid on juustud suurepäraselt vastu võtnud ning lemmikuks on kujunenud mozarella burrata," märgib Tõru. Maikuus laieneb valik sulatatud juustu ja mozzarella di bufalaga. Suviste Laadapäevade ajal on plaanis tuua müüki ka eriline mozzarella 3-pakk.
Nonno Nanni juustud on pehmed ja unikaalse kreemja maitsega. Need on valmistatud hoolikalt valitud piimast ja eluspiima hapetest. “Neid süües tunned, nagu oleksid päriselt Itaaliasse sattunud,” räägib Tõru.
Juuste saab nautida nii eraldi kui ka kasutada erinevates roogades, näiteks kombineerida neid Nonna Rina autentsete ja värskete pastadega, mis esindavad samuti Itaalia toidutraditsioone. Selveri valikus on sellelt tootjalt gnocchi, tagliatelle ja erinevate täidistega ravioolid.
Värskete pastade müük on pidevalt kasvamas. "Kõige populaarsemad on ricotta ja spinatiga ravioolid, kartuli-gnocchid ja toorsingiga tortellini,” ütleb Tõru.
Nonna Rina pastade valmistamisel kasutatakse traditsioonilisi võtteid, lihtsaid koostisosi ja aeglast tootmisprotsessi. Pastad valmivad madalal temperatuuril, et säiliks nende parimad omadused. Eriline nüanss on pronksvormide kasutamine – see annab pastale tekstuuri, mis seob kastme täiuslikult.

- Selveri valikust leiab Nonna Rina autentsed ja värsked pastad
- Foto: Emma Jõgiste
Kõrgetasemeline kvaliteedikontroll on jaekaubanduses üha olulisem konkurentsieelis, eriti importtoodete puhul
Nonno Nanni juustude lugu ulatub tagasi 1947. aastasse, kui ettevõtte asutas Giovanni Lazzarin, tuntud kui Nanni. Ettevõtet iseloomustab sügav pühendumus kvaliteedile kogu tarneahela ulatuses.
Igal aastal tehakse üle 60 000 kvaliteedi- ja ohutuskontrolli ning eriti hoolikalt valitakse tarnijaid, et tagada tarbijatele järjekindel ja usaldusväärne tootekogemuse.
Need eksklusiivtoodete sarjad võimaldavad Selveril täita strateegiliselt oluline nišš oma sortimendis, tugevdades kaupluste positsiooni kvaliteetsete, kuid siiski kättesaadava hinnaga premium toidutoodete segmendis.
Nonno Nanni juustud ja Nonna Rina pastad on Eestis saadaval ainult Selveri ja Delice'i kauplustes ning e-Selveris.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!