Autor: Merit Võigemast • 13. mai 2024

HoReCa palkade TOP: noorte ärimeeste majutusidu astub vanadele tegijatele kandadele

Kuigi HoReCa palkade edetabeli värske liider on tuntud tegija, astub neile kandadele üks uus majutusidu.
Niko Aatos Tapani Karstikko on üks majutusidu Bob W kaasasutajatest.
Foto: Mikael Pettersson

Kuigi HoReCa palkade edetabeli värske liider on Booking.com Eesti operaatorfirma, on neil tihedalt kannul aasta suurim üllataja, soomlaste majutusiduettevõte Bob W Technologies Estonia OÜ - aastaga kasvatati seal töötajate arvu lausa 56%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757