Autor: Annika Matson Kald • 5. juuni 2024

Mis jaemüügifirmad kasvatasid käivet kõige kiiremini?

Kõige kiirem käibekasvataja pakub magusaid suutäisi.
Foto: Liis Treimann
Äripäeva Infopanga jae- ja hulgimüügifirmade mai lõpus ilmunud kvartaliraportist selgusid muu hulgas kõige kiiremad jaekaubanduse käibe kasvatajad viimase nelja kvartali lõikes.

Raporti kommentaaris tõi KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger välja, et 2024. aasta esimene kvartal näitab jaekaubanduses suures piires keeruliste aegade jätkumist – inflatsioon püsib visalt kõrgemal kui naaberriikides ning kulud kasvavad - surve hindade ja palkade tõusule on tugev. Samas on tarbijate kindlustunne rekordmadalal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700