Autor: Kaubandus.ee • 18. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi käive kasvas 20 protsenti

Rimi Baltic Groupi jaoks lõppes eelmine aasta hästi. Käive kasvas 20% ja ulatus 970 miljoni euro (15,2 miljardi krooni) piirini.

"2006. aasta tähendas Rimi Baltic Groupile suurt kasvu ning tõi kaasa palju ärilisi muudatusi. Avasime Baltikumis 29 uut kauplust. Head müügitulemused aitasid säilitada liidripositsiooni nii Eestis kui ka Lätis ja tõsta Rimi Leedu turuosam," ütles Rimi Balticu tegevjuht Antonio Soares.

Aasta lõpus omandas ICA 50% Kesko Foodi osaluse Rimi Balticus ning ettevõtte kuulub nüüd 100-protsendiliselt Rootsi ICA AB-le.

Rimi Baltic Groupi 2006. aasta kogukäive oli 969,5 miljonit eurot, mis on 20% enam kui 2005. aastal.

Rimi Baltic Group on Baltimaade juhtiv jaekaubandusettevõte, mis opereerib kolmes Balti riigis 204 kauplust. Ettevõte annab tööd enam kui 10 000 inimesele. Firma turuosa Eesti jaekaubandusturul on 24%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757