Autor: Kaubandus.ee • 24. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brüsselis maksab K-kohuke 10 krooni

Lätlane Eriks Liepa müüb Euroopa Liidu pealinnas Brüsselis endiste liiduvabariikide menukamaid toiduaineid, Eestist on lettidel kohukesed ja kalakonservid.

Tiheda liiklusega Brüsseli südalinnas töötab Venemaa lipuvärvidega palistatud kauplus Vene Supermarket Ivan Marja, kus lätlane Eriks Liepa müüb kõikide liiduvabariikide söögi- ja joogikaupa ning Venemaal toodetud DVDsid ja Belgia maiustusi, kirjutas SLÕhtuleht. 13 aastat Brüsselis elanud Liepa saab kauba Saksamaa kesklaost, kust veetakse kraami ka teistesse nostalgilise atmosfääriga poodidesse.

Eestist on ruumilt suures, aga kaubast hõredas poes müügil kolme sorti ASi Kohuke kohukesi ja ASi Maleko kalakonserve. Skandaalse K-kohukese tootja kohukesed maksavad 65 eurosenti ehk natuke üle 10 krooni.

Kes on Eesti toodete põhikunded, Liepa ei ütle, aga eestlasi olevat nende seas väga vähe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757