Autor: Kaubandus.ee • 7. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hemtex plaanib Balti turule 20-25 kauplust

Rootsi kodutekstiilide kett Hemtex, mis teatas eile kavast avada oma esimene kauplus Balti riikides sel suvel Pärnus, plaanib Balti riikides kokku avada 20-25 kauplust, ütles firma juht Anders Jansson.

"Kui kiiresti see kõik toimub, sõltub juba sobivate äripindade leidmisest," ütles Jansson. "Ambitsioon on muidugi kasvada võimalikult kiiresti." Et esimene kauplus avab uksed just Pärnus, on juhuste kokkulangemine. Loomulikult tahame poed avada ka Tallinnas, ütles Jansson. Kõnelused käivad ka Lätis ja Leedus.

Janssoni sõnul asetub Hemtex keskmise hinnatasemega kaupluste hulka, mis pakuvad kõrget kvaliteeti hea hinnaga. "Usun, et meie kontseptsioonil on turul ruumi," ütles ta.

Janssoni sõnul on Hemtex aastaid ostnud kaupa ka Kreenholmist, mis on teise Rootsi firma Boras Wävferi omanduses. Ka Hemtex ise on samast Borasi linnast pärit. "See koostöö jätkub," ütles Jansson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700