Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2007

Suurpoe aprillinali tekitas segadust

Tallinnas asuva Ülemiste Keskuses loeti pühapäeval teiste aprillinaljade seas ette teade: "Lugupeetud külastajad! Seoses ummikuga Tallinna lennujaamas vabastage palun parkla. 15 minuti pärast maandub Ülemiste parklas Estonian Airi Oslo-Tallinn lend."

Pealtnägijate teatel ei saanud mitmed kunded naljast aru, jätsid ostmise pooleli ja tormasid autosid parklast minema sõidutama, kirjutas Eesti Ekspress.

"Kui meie naljad mõnes kliendis segadust tekitasid, on meil siiralt kahju ning sooviksime tema ees kindlasti vabandada," ütles keskuse turundusjuht Mai Vahtrik Ekspressile. "Uurisin ka meie turvateenistuse objektivanemalt, kellel on pühapäevasest päevast täielik ülevaade ja kellele [nalju ette lugenud] infolaua töötaja allub, kas mõni nali võis negatiivset reaktsiooni põhjustada või mõnda klientidest tegutsema panna - nende meeskond seda ei märganud."

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700