Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MAXIMA käive kasvas enam kui poole võrra

Võrreldes mulluse esimese kvartaliga kasvas Balti riikide suurima kaubanduskontserni MAXIMA käive Eestis tänavu 52 protsenti 621,3 miljoni kroonini.

Kvartali jooksul lisandus Eestisse neli uut MAXIMA kauplust, nende hulgas ka esimene klassikaline supermarket MAXIMA XX Tartus, teatas firma.

MAXIMA Eesti OÜ tegevdirektori Arunas Zimnickase sõnul aitasid käivet kasvatada nii kaupluste lisandumine, uute klientide leidmine kui ka soodsad hinnad. "Tänavu plaanime avada veel üle kümne kaupluse," ütles Zimnickas. "Lisaks kiirele laienemisele, loodame tõsta ka meie teenuste kvaliteeti, milleks korraldame töötajatele nii müügi- kui keelekursusi."

Balti riikides ja Rumeenias ning Bulgaarias kasvas MAXIMA LT, UAB kontserni esimese kvartali käive võrreldes mulluse aastaga tänavu 27,4 protsenti ulatudes 7,82 miljardi kroonini. MAXIMA LT, UAB plaanib tänavu avada oma turgudel kokku 90 uut kauplust. Käive peaks kogu kontsernis kasvama viiendiku võrra.

MAXIMA LT, UAB kontsernil on tänase seisuga 376 kauplust. Neist 204 töötab Leedus, 111 Lätis, 36 Eestis, 16 Bulgaarias ja 9 Rumeenias.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757