Autor: Kaubandus.ee • 26. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Beckhamid kulutasid tundidega 2,5 miljonit

Kui sa oled David Beckham ja soovid abikaasa Victoriale korraldada romantilise sünnipäeva, on ainuke võimalus lennutada ta ootamatult Pariisi, hullata seal pool päeva ja kulutada 2,5 miljonit krooni, kirjutas SL Õhtuleht.

David nägi mitu nädalat vaeva, et Victoria 33. sünnipäev ikka kui õlitatult sujuks. Vutistaar jättis pojad Brooklyni (8), Romeo (4) ja Cruzi (2) oma ema Sandra hoolde ja teatas kallile kaasale hommikul: su kingitus ootab sind Pariisis.

Näiteks peatuti Azzedine Alaia poes, mida Victoria juba pikemat aega jumaldanud, kust osteti uhke must liibuv kleit vaid 7000 naela (161 500 krooni) eest.

"David oli kõik viimse peensuseni läbi mõelnud ja korraldanud. Victoria jäi päevaga väga-väga rahule," sõnas tolle sõbranna The Sunile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700