Autor: Kaubandus.ee • 16. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võru kaubanduskeskused ei pea inimeste ohutusest lugu

Lõuna-Eesti päästekeskuse tuleohutusbüroo tuvastas Võru suuremates kaubanduskeskustes tuleohutusrikkumised ning algatas viis väärteomenetlust.

Võru Maksimarketis, Maximas, Säästumarketis, Vilja Selveris ja Decora ehituskaupluses kontrolliti üldist tuleohutuse olukorda ja evakuatsiooniteede vastavust tuleohutusnõuetele, kirjutas Võrumaa Teataja. Viimases valdkonnas oli rikkumisi kõigis kontrollitud kauplustes.

„Peamiselt seisnevad rikkumised evakuatsiooniteede sulgemises taara ja kaubaga. Samuti fikseeritakse tuletõkkeuksed avatud asendis, mis tulekahju korral suitsu ja tule levikut ei takista," ütles Lõuna-Eesti päästekeskuse tuleohutusbüroo juhataja Almar Nuuma ajalehele.

„Kauplustes ja kaubanduskeskustes käib väga palju inimesi, kuid kahjuks esineb neis palju tuleohutusnõuete rikkumisi," lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757