Autor: Kaubandus.ee • 29. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mitu söögikohta sulgeb suvepuhkuste ajaks uksed

Mitu Tallinna söögikohta eelistab suviste puhkuste ajaks asendustöötajaid mitte palgata ja sulgeb hoopis mõneks ajaks ukse.

Kadriorus asuva kohviku Tigu omaniku Kristel Randrüüdi sõnul on kohvikus koos temaga tööl vaid kolm inimest ja kui kas või üks läheb puhkusele, jäävad teised hätta, kirjutas Eesti Päevaleht.

Asendajaid ei soovi Randrüüt enda sõnul tööle võtta, kuna siis võivad kannatada koha hea atmosfäär ja teeninduse kvaliteet.

8. juulini on kollektiivpuhkuse tõttu suletud ka Soku pubi. Selle omaniku Margit Soku arvates on kavalam pärast jaanipäeva kaks nädalat pubi kinni hoida, sest nii saavad töötajad puhata ja koristajad küürivad koha ühtlasi korralikult puhtaks.

Puhkuse tõttu suletud söögikohti leiab teisigi: kümme päeva on suletud kesklinnas asuv kaukaasia toidu restoran Must Lammas, Hiiu pubi on suletud veidi üle kolme nädala ja Vase tänava pannkoogibaar Kristjan ja Kristiine juba terve juulikuu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757