Autor: Kaubandus.ee • 19. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moldova veinid naasid pärast embargot taas Venemaa turule

Esimesed Moldova veinitootjad said pärast 1,5aastast embargot taas loa oma veine Venemaal müüa.

Venemaa andis veini sisseveoloa kahele ettevõtetele, mille veinid olid keelatud seoses sanitarnormide rikkumistega, kirjutas newsru.com.

Piirangud kehtestati 2006. aasta märtsis, mil Venemaa tarbijakaitse avastas Gruusia ja Moldova veinidest pestitsiide ja raskeid metalle. Veinitootjad loodavad, et suudavad ekspordi endises mahus taastada. Varem moodustas Moldova veiniekspordist Venemaa osakaal 30-35%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757