Autor: Kaubandus.ee • 23. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT Grupi poolaasta käive kasvas 70%

Delli toodete ametliku esindaja IT Grupi poolaasta käive oli 48,5 miljonit krooni, mis on 70 protsenti enam kui aasta tagasi samal ajal, Delli sülearvutite müük kasvas aastaga 2,5 korda.

IT Grupi müügijuhi Esti Ehatamm-Felsi sõnul kasvas esimesel poolaastal märkimisväärselt ka hoolduse käive ja Microsofti platvormil teostatud tööde maht, mille puhul oli kasv võrreldes 2006. aasta kuue kuuga koguni 50 protsenti.

Ehatamm-Felsi kinnitusel jõuavad veel sel kuul Eestis müügile kodukasutajatele mõeldud uued Delli Inspiron-sarja süle- ja lauaarvutid, mis üllatavad atraktiivse värvivaliku ning tehnilise täiuslikkusega. Uue Vostro nime kandva süle- ja lauaarvuti seeriaga tuli Dell ka äriklientide turule.

Hiljuti avas IT Grupp Delli ametliku info- ja ostukeskkonna Internetis aadressil http://shop.it.ee, kus igaüks saab kokku panna just sellise konfiguratsiooni ja värvivalikuga arvuti, nagu ise soovib. Enamik tooteid on võimalik juba järgmisel tööpäeval kätte saada ning tavahinnakirjast soodsamalt.

Delli toodete ametlik esindaja Eestis on IT Grupp. Ettevõte müüb ja teeb garantiiremonti lisaks Delli toodetele ka HP masinatele. Täielikult Eesti kapitalil põhinev infotehnoloogiafirma pakub täislahendusi nii suurtele ja keskmistele firmadele kui ka avalikule sektorile. Ettevõtte klientide hulka lisandusid 2006. aastal väikefirmad ning kodukontorid. Uus suund on siinne jaeturg. IT Grupp asutati 1991. aastal ning 2006. aastal käive oli ligi 100 miljonit krooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757