Autor: Kaubandus.ee • 24. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste keskuse ostud muutuvad järjest suuremaks

Ülemiste keskuse esimese poolaasta käive ulatus 837 miljoni kroonini, mis on 34% rohkem kui aasta varem. Keskmine ost tõusis samal ajal 18% ning külastuste arv 4%, teatas keskus.

"Keskuse käibe kasv on selle aasta esimeses pooles olnud tunduvalt kõrgem, kui jaesektori keskmine", rääkis Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits. "Meid on positiivses mõttes üllatanud keskmise ostu hoogne suurenemine - juunis oli see 305 krooni ostu kohta. Järelikult oleme kaupluste koosluse parandamisel õigel teel ja külastajad leiavad just seda, mida vajavad".

Poole aasta jooksul külastati Ülemiste keskust 2,55 miljonil korral ning oste tehti kokku enam kui 2,83 miljonil korral. Kõige enam kasvas rõiva- ja aksessuaarikaupluste käive, mis suurenes võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 58%. Tugev tõus oli ka mööbli- ja elektroonikakauplustel ning toitlustusel.

Ülemiste keskuses pakub oma kaupu ja teenuseid ligi 160 erinevat kauplust ja teeninduskohta. Nädalavahetustel toimuvad keskuses erinevad meelelahutusüritused kogu perele. Ülemiste keskuse arendajaks on Norra kinnisvarafirma Linstow International, kes opereerib ka kuut kaubanduskeskust Lätis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070