Autor: Kaubandus.ee • 1. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lootsmann nõuab seadust rikkuvatelt alkomüüjatelt müügiloa ära võtmist

Harju maavanem Värner Lootsmann tunnustab Tallinna ja Maardu linnavalitsusele ning Kose vallavalitsusele saadetud kirjas politsei tööd alkoholiseaduse rikkumiste tuvastamisel ning kutsub omavalitsusi kaaluma seadust rikkuvate alkoholimüüjate müügilubade tühistamist.

Harju maavanema Värner Lootsmanni sõnul on äärmiselt taunimisväärne, et alkoholimüüjad eiravad vastutustundetult alkoholiseadust, teatas Harju maavalitsus. „Avaldan lootust, et omavalitsused kaaluvad tõsiselt politsei esildistes kajastatud alkoholimüüjate müügilubade tühistamist“, lisas Lootsmann.

Põhja politseiprefektuur saatis Tallinna ja Maardu linnavalitsustele ning Kose vallavalitsusele esildised, milles kajastatakse alkoholiseaduse rikkumise fakte OÜ Kapri Gruppile kuuluvas toidupoes “Maahärra” (Raudtee 57, Tallinn), OÜ Lancoster kuuluvas kaupluses (Ristiku 54, Tallinn), OÜ Laola kaupluses “Ireen” (Avar 8, Maardu linn) ning OÜ-le Toomatare, OÜ-le Kristoke, OÜ-le Porri ja Ko ja AS-le Euro Oil kuuluvates müügikohtades Kose vallas.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700