Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Seekordne Kaubamaja Osturalli tõi läbi aegade suurima läbimüügi ja külastajate arvu: Tallinna ja Tartu Kaubamajas oli 5 päeva jooksul kokku 400 000 külastust ja kaupa müüdi kokku 52 miljoni krooni eest, teatas firma.

„Nii palju kaupa pole me Osturallidel kunagi müünud,“ rääkis Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Ülihead tulemused näitavad, et tugev kasvutrend jaekaubanduses püsib vaatamata majanduskeskkonna mõningasele jahenemisele. Kuigi laenuraha on vähemaks jäänud, on üldine palgakasv suur ja enamus sellest jõuab otse tarbimisse.“

Enn Pareli sõnul oli eriti tähelepanuväärne Osturalli avapäev, kui purustati mitu rekordit ühe päeva lõikes: 10. oktoobril oli Tartu ja Tallinna Kaubamajas kokku 91500 külastust ja kaupa müüdi 13,5 miljoni krooni eest, mis on läbi aegade suurim ühe päeva müük Kaubamajas.

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Osturallil müüdi 52 miljoni krooni eest kaupa

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757