Autor: Kaubandus.ee • 15. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduse TOP: hulgimüügis esimene Silberauto, jaemüüjana Selver

Jaemüüjate TOPi võitja ASi A-Selver ostu- ja turundusdirektori Iivi Saare sõnul on ettevõttel tipus püsida aidanud murrangulistel hetkedel tehtud õiged strateegilised valikud.

„Veel viis aastat tagasi murdsime tõsiselt pead, kuidas jõuda kasumisse,“ meenutab Saar. „Nüüd oli Selveri käesoleva aasta poolaasta kasum 78,1 miljonit krooni, mis laienemisfaasis on meie hinnangul väga hea tulemus.“ Ta lisab, et aeg-ajalt on Selver ära taibanud turu tulevikuarenguid. „Näiteks Selveri Köögi arendamine oli väga õige otsus,“ tõdeb Saar. „Järgmisel nädalal avame uue Selveri keskusköögi.“

Hulgimüüjate esimese, ASi Silberauto omaniku Väino Kaldoja sõnul saab firma olla edukas ainult siis, kui suudab pakkuda tooteid ja teenuseid, millega klient rahule jääb. „Rahulolu teke on laiapõhjaline ja täna pakub meie teotahteline ja koolitatud meeskond väga laia segmendiga tippklassi toodangut,“ kinnitas Kaldoja. Kaldoja uskus, et edukuse jätkusuutlikkuse üheks näitajaks on eesmärgid. „Meie eesmärgid number üks, kaks ja kolm on kliendirahulolu ja alles neljandale kohale jääb kasumi teenimine,“ kinnitas ta.

Jae- ja hulgikaubanduse TOPid ilmusid 15. novembri Äripäevas.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700