Autor: Kaubandus.ee • 11. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Est-Steini omanik kannab nüüdsest nime Monier

Eestis Est-Steini tootesarja katusekivide tootmise ja tarnimisega tegelev rahvusvahelise ehitusmaterjalide kontserni Lafarge allharu Lafarge Roofing tegutseb nüüdsest uue nime Monier all kogu maailmas, teatas firma.

Monier, mille aastakäive on 1,6 miljardit eurot, tegutseb 46 riigis ja pakub rohkem kui 200 toodet. Balti- ja Põhjamaades tegutseb ettevõte Eestis, Lätis, Leedus, Rootsis, Taanis, Norras ja Soomes. Ettevõttes töötab üle 500 inimese. Monier omab Baltikumis ja Skandinaaviamaades kahte savikatusekivide, viite betoonkatusekivide ja kahte lisadetailide tehast, mis teevad ettevõttest Põhja- ja Baltimaade suurima katusekattematerjalide tarnija.

Ka Eestis tegutseb kaks Monieri tehast – Kuusalu vallas, Kiiul. Betoonkatusekivide tehas toodab nii Eestis kui ka Lätis, Leedus betoonist katusekive Est-Stein Elegant ja Est-Stein Lux. Metallist lisatarvikute (lumetõkked, katuseastmed, kinnitusklambrid jne) tehas on kivitehasele kohe naabriks. Nii on garanteeritud pidev tootearendus ja kommunikatsioon. Kokku annavad tehased tööd ligikaudu 55 inimesele.

“Oleme oma valdkonnas ainulaadne ettevõte tänu suurele ja mitmekesisele katusekattematerjalide valikule. Nüüd oleme seadnud eesmärgiks teha klientidega veelgi tihedamat koostööd. Et oleme keskendunud terviklahenduste pakkumisele, suudame katuse ostmise lõppkliendile võimalikult lihtsaks teha ja samal ajal kergendada ka ehitajate ja edasimüüjate tööd. “Loodame, et ehitusmaterjalide turg liigub ka edaspidi ülesmäge,“ sõnab Mats Ekström, Monieri müügi- ja turundusdirektor Balti- ja Põhjamaades.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757